Våra sociala medier

Tryck här för att komma till vår facebooksida
Tryck här för att se vårt Instagram för Barn & Ungdom
Tryck här för att se vårt Instagram för Gymmix

Båda våra instagramflöden:

Idag är det fredag! 🥳 

Förra fredagen var parkour steg 2 på besök i Rosenholmshallen och lekte av sig. Även ledarna fick vara med! 

Ha en trevlig helg! Vad vill ni se mer av nästa vecka? 

#rödebygymnasterna #parkour
Torsdag 21/9 är det 
kom igång träning med Eva 
istället för 
medelpass med stepbräda med Joanna. 
Passet styrka och kondition är som vanligt. 
Hoppas vi ses imorgon!
I måndags tränade truppens grupp svart, som är den äldsta tävlingsgruppen, på bland annat bakåtvarv på tumbling. Vi ser rondat-flickis-salto, rondat-flickis och rondat. På trampetten ser vi en dubbelvolt samt sträckta volter med 1 1/2 skruv. 

Grupp svart är uppdelade i två olika tävlingslag och nu är det drygt en månad kvar till terminens första tävling för båda lagen, helgerna efter varandra. 

#rödebygymnasterna #truppgymnastik #riksfemman #redskapscupen
Mamma-barnträning Rödeby gymmix

Är du nybliven förälder och kanske inte vågat, hunnit eller vet hur du ska komma igång med din träning efter en graviditet?
Då är detta något för dig! 

Självklart är ditt barn välkommet att hänga med och man gör helt efter egen förmåga och dagsform. Behöver man ge bebis mat eller byta en blöja mitt i passet, då gör man det. 

Start: Tisdagen 10/10 (10 tillfällen) 
  Kl 9:30 i Rödeby centrumhus 
Medtag egen matta eller filt att ligga på och även till ditt barn. 

Pris: 300:- 
(500:- om du vill kunna köra alla övriga pass på gymmix också)

Anmälan görs till Frida på telefonnr 0738503303, skicka sms och skriv ditt namn . Går även bra att kommentera inlägget så bekräftar vi att du är anmäld . 

Dela gärna inlägget och säg till alla nyblivna mammor ni känner, det här blir kul ! 😀

Hoppas vi ses! 👋🏼
/Frida Wester 
Ledare Gymmix Rödeby
✔️ Steg för steg!

Idag får vi med hjälp av Alicia i truppens grupp gul se exempel på hur det går att träna på en övning innan den är helt färdig. De tränade på handvolter på kvällens träning. Först ser vi handvolt med hjälp av en handvoltskudde som bland annat hjälper till att få bra form på vägen ur handvolten samt att ställa den i landningen. Därefter ser vi handvolt från höjd som ger lite extra fart på vägen ur handvolten och också gör det lättare att ställa den genom att hinna ner ordentligt. Denna övningen kan man även tävla på på de lägre nivåerna (7-8). Sist ser vi handvolt på så kallad raketbana som dels ger lite fart och hon får där även hjälp av tränarna att trycka upp sista biten för att ställa den. 🤸🏼‍♂️ 

Finns det andra övningar ni vill se tips på att bygga upp? Eller har ni tips till oss? ✨

#rödebygymnasterna #handvolt #truppgymnastik
Kvällens medelpass med stepbräda kl.18.00-18.45 är tyvärr inställt.
Men passet kl.19.00-20.0 kör som vanligt
Måndagsträning är en bra start på veckan!
Förra helgen på @ahlbergbil’s sponsordag hade alla deltagande föreningar en liten tävling, som resulterade i en fin vinst från Ahlberg bil bestående av en helg med elbil. Vår tävling var i att stå på händer så länge som möjligt, och vår alldeles egen parkour-Johan kom förbi och drog till med dagens längsta på drygt 4 sekunder. Han har sedan valt att skänka vinsten vidare till en annan av parkour-ledarna. Heja @birathjohan! 

En av våra gymnaster lyckades dessutom knipa vinsten hos en av de andra föreningarna! 

#rödebygymnasterna #ahlbergbil
Ikväll fick någon med sig fel skor eller glömde sin skor. Det fanns ett par svarta skor med vita detaljer kvar efter kvällens pass. (inte skorna på bilden) 
Saknar du dina skor hör av dig, vi har tagit hand om skorna.
Passet som är på måndagar 19.00-20.00 nyter namn.
Från Z-Dance till Latino dans.
Samma tid och samma ledare bara ett nytt namn.
Idag har ett gäng från barn och ungdom och Peter från @gymmix_rodeby varit på @ahlbergbil för att delta på långlördag med andra föreningar de sponsrar. 

Det fick bland annat testas på innebandy med @fbckarlskrona och tennis med @karlskrona_tennisklubb, och andra fick testa på att springa och hoppa på airtracken vi hade med oss. Det blev även lite uppvisning av tjejerna som var med, och Peter berättade om Gymmix-verksamheten och erbjöd att testa på pass gratis. 

Tack @ahlbergbil för att vi fick vara med, och för att ni sponsrar oss. Ni ser väl vilka snygga kullerbyttor deras medarbetare fick till?! 

#rödebygymnasterna #ahlbergbil
Imorgon avslutar vi veckan med två härliga pass 💪🏼
Torsdag och här kan ni se dagens pass
Även Alla kan gympa hade terminsstart igår. Alla kan gympa är gymnastik för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Förutom träningen på måndagarna så finns det vissa veckor även trampolinhoppning på lördagar! 👩🏻‍🦽🧑🏾‍🦼🏃🏾‍♂️ 

#rödebygymnasterna #allakangympa
Nytt för denna terminen är att vi på onsdagar har ett rullande schema. Olika pass och olika ledare. Ett perfekt tillfälle för att testa olika pass. Först ut är det box med Peter. 
Så kom och testa box imorgon onsdag kl.20.00-21.00